Schrijfworkshops

Sprankelende Content

Deep dive

Je krijgt geen letter op papier
Het komt gewoon niet. De backspace lijkt je beste vriend en je ergste vijand.

Wat wil je doelgroep lezen? Waar zitten je klanten op te wachten? En hoe kan jij die info op een aantrekkelijke manier neerpennen?

Leer het tijdens Sprankelende Content op dinsdag 5 maart 2024.
Een ééndaagse schrijfopleiding voor lokale ondernemers zoals jij.

 • Ondernemers die uren over hun passie kunnen vertellen, maar de juiste woorden niet vinden op papier.
   
 • Ondernemers die geen tijd of zin hebben om een dag achter hun computer te kruipen om teksten te schrijven.
   
 • Ondernemers die geen inspiratie hebben. Want 1 product of 1 dienst, daar ben je snel over uitverteld, toch? En jij valt liever niet in herhaling.
Praktische info
 • Wanneer?
  • Dinsdag 5 maart 2024
 • Tijdstip? Van 8u30 tot 13u
 • Waar? Bij mij thuis in Elverdinge
 • Prijs? 285 euro exclusief btw (lunch inbegrepen)
Boek nu

Het is zoveel meer dan een schrijftraining. Eveline weet je als geen ander te begeesteren en te begeleiden. In alle opzichten een waardevolle dag!

Kathy Orbie
Eigenaar Studio KTO

Leer je doelgroep echt kennen

Neem een duik in de wereld van jouw doelgroep. Het maakt niet uit of dit collega’s, klanten of andere partners zijn. Door even stil te staan bij wat hen bezighoudt, krijg je een beter inzicht in hun verlangens, dromen, vragen, struggles…

Schrijftips voor dagelijks gebruik

Leer helder en aantrekkelijk te verwoorden hoe jouw producten of diensten een antwoord bieden op de vragen van je doelgroep. Dankzij een tiental schrijftips creëer jij binnenkort zelf sprankelende teksten.

Schrijven maar

Soms moet je gewoon durven. Daarom gaan we tijdens de schrijfopleiding aan de slag met jouw teksten. De schat aan informatie die je opdoet, vormt voortaan de basis van jouw communicatie. Je teksten zullen sprankelen. En jij ook.

Eenmalige investering

Investeer 1 keer 285 euro (exclusief btw) en pas voortaan de tips toe op elke tekst die je schrijft. Want geef toe, hoeveel gratis webinars of trainingen over schrijven en efficiënt communiceren heb jij al gevolgd? En wat doe je er vandaag nog mee?

Mijn belofte

Tijdens deze leerrijke en inspirerende dag deel ik al mijn kennis met jou. Of toch alle kennis die ik in een halve dag kan delen.

Verwacht je aan:

 • Minstens 1 nieuw contact in je netwerk
 • Zeker 1 schrijftip waar je geregeld op terug zult vallen
 • Lekkers uit de streek, want koffiepauzes en een lunch kunnen uiteraard niet ontbreken

Je krijgt ook een cursus en een cadeautje mee naar huis.

Wil jij dit ook?

Droom je van sprankelende content? Teksten die jouw passie uitstralen? Posts, e-mails en nieuwsbrieven die moeiteloos uit je pen stromen en die je lezer laten voelen waar het jou echt om te doen is?

Ja, ik schrijf me in! Je bent er bijna. Binnenkort weet jij wat geschreven. Laat die sprankelende teksten maar komen! 

Let op! Er zijn slechts 5 plaatsen beschikbaar.

Hejsan

Ik ben Eveline. Toen ik 16 was ben ik mijn hart verloren. Ergens in Scandinavië. Vandaar de speciale aanspreking hierboven. Éen van de manieren om hallo te zeggen in het Zweeds. Het was me toen al duidelijk dat ik iets met talen wilde doen. En zo geschiedde. Ik studeerde taal-en letterkunde Duits-Zweeds.

Ondertussen ben ik al 7 jaren aan de slag in de marketing en communicatie. Zowel in loondienst bij KMO’s als in bijberoep. Eerlijk? De beste beslissing ooit. Want teksten schrijven doet mijn hart wat sneller slaan. En ik hoop dat jij dat binnenkort ook voelt.

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Ook jij. En ik leer je graag hoe je die passie overbrengt op je lezer.

Sprankelende teksten en contente klanten? Daar doe ik het voor!

FAQ’s

Is ervaring vereist? Nee, je hoeft geen copywriter te zijn om deze opleiding te volgen. Zolang je maar over een gezonde dosis goesting beschikt om te werken aan je teksten.

Waarom zou ik nu deze opleiding volgen? ‘t is simpel. Ik weet gewoon niet wanneer ik de opleiding nog eens organiseer. En er zijn slechts 5 plaatsjes. Je kan er dus maar beter nu bij zijn! En als je opleiding hebt gevolgd, kan je de schrijftips toepassen op elke tekst die je schrijft. Een keer investeren, kennis voor het leven. 
 

Andere vragen of twijfels

Dat begrijp ik! Investeren is altijd spannend. Vond je het antwoord niet in de FAQ’s? Ligt er iets op je lever?

Vraag het me. Ik geef je graag een eerlijk antwoord. Ook als dat wil zeggen dat deze opleiding misschien niet voor jou is. Bel me op het nummer 0479 84 29 65 of mail naar hello@contentcounts.org.