top of page

Stralende klanten

Klanten betekenen alles voor mij. Ze zijn mijn drijvende kracht. Door hen te helpen met hun communicatie, krijgen ze meer tijd voor wat er voor hen toe doet. Zij houden zich met hun passie bezig, ik met die van mij. Hieronder laat ik je zien hoe mijn huidige klanten de samenwerking ervaren.

Pieter Verdonck

Marketing manager Brouwerij St. Bernardus

"Voor de integrale vertaling van onze Abt 12 Livestream konden we voor de eerste keer beroep doen op de taalvaardigheid van Eveline. Het lijkt erop dat we in de toekomst vaker beroep gaan doen op de kunsten van Eveline, dan dat we nog eens eigenhandig een Livestream in elkaar gaan knutselen (lacht)."

Josfien Demey

Deskundige communicatie Stad Ieper

“Wij vroegen Eveline om een tekst naar het Frans te vertalen. De samenwerking verliep vlot en vriendelijk. Eveline antwoordt snel en geeft duidelijk aan wat je kan verwachten, zowel wat betreft prijs als datum van oplevering. De tekst werd perfect vertaald naar het Frans en kregen we zelfs sneller aangeleverd dan afgesproken. We ontvingen een tekst zonder onnatuurlijke vreemde Franse zinnen of letterlijk vertaalde uitdrukkingen. Een échte Franse tekst dus! Content counts, dat maakt Eveline helemaal waar.”

Gerdy Vandermeersch

Eigenaar Vdm Graphics

“Voor verschillende filmopdrachten werkte ik al samen met Eveline voor de opmaak van ondertitelingen. Deze werden piekfijn in verschillende talen in srt-files afgeleverd. Heel verzorgd en zeer vlotjes! Top samenwerking.” 

Dieter Bonte

CCO Decupere & Partners

“Content geeft telkens een leuke, frisse twist aan relatief zware teksten. Eveline integreert bovendien onze bedrijfscultuur in elke tekst zodat de lezer voeling krijgt met de waarden van Decupere & Partners.”

Logo transparante achtergrond.png
bottom of page