Contente
klanten

Daar doe ik het voor. Zij zijn mijn drijfveer, elke dag opnieuw. 

Ik verdiep me met plezier in hun wereld en die van hun doelgroep. 
Want de juiste woorden maken wel degelijk het verschil. Zo laat ik mijn klanten stralen. Hoe zij de samenwerking ervaren? Dat ontdek je hier.  

Copy

“Content geeft telkens een leuke, frisse twist aan relatief zware teksten. Eveline integreert bovendien onze bedrijfscultuur in elke tekst zodat de lezer voeling krijgt met de waarden van Decupere & Partners.”

Dieter
Bonte

Decupere & Partners
Schrijfworkshops

“Het is zoveel meer dan een schrijftraining. Eveline weet je als geen ander te begeesteren en te begeleiden. In alle opzichten een waardevolle dag!”

Kathy

Studio KTO
Schrijfworkshops

“Eveline hanteert een persoonlijke aanpak in een groep die heel divers is. Net daarom was haar opleidingsdag van begin tot einde interessant om te volgen. Echt een aanrader voor elk soort onderneming!"

Lucas
Hamerlinck

Entre-Deux-Monts
Schrijfworkshops

“Eveline geeft je superinteressante tips om direct mee aan de slag te gaan. Een aanrader!”

Delfien
De Tavernier

Chocolaterie Ledoux
Schrijfworkshops

“Eveline beheerst de kunst om op een rustige en bedachtzame manier de juiste boodschap over te brengen. Zit je vast in je schrijfkunsten? Eén adres!”

Pascale
Samyn

Talent met Impact

Een vraag voor Eveline?
Shoot!

Kan je ondersteuning gebruiken voor het helder en aantrekkelijk verwoorden van jouw hersenspinsels? Of heb je een vraag over mijn schrijfworkshops? Ik beantwoord ze met plezier. 😊 Oh, je mag me ook altijd contacteren voor vragen over je eigen schrijfsels.