Schrijfworkshops

Sprankelende Content

Dive together

Sturen jouw verkopers op regelmatige basis nieuwsbrieven of mails uit om klanten en potentiële klanten aan te zetten tot aankoop? Vinden je HR-medewerkers het moeilijk om vacatureteksten op te stellen?  Of communiceer je zelf als CEO, marketingmedewerker of … vaak met partners, leveranciers en klanten? 

Of je nu per mail, brief of op socials contact met mensen hebt. Teksten schrijven we allemaal. En soms vaker dan je denkt. En gelijk op welke afdeling je werkt, iedereen wil het verhaal van zijn bedrijf, van zijn onderneming uitdragen. Het liefst op een krachtige manier. Zodat het meteen duidelijk wordt waar jullie voor staan.

Je wilt in een vacature dus niet de honderdste zijn die zoekt naar een gemotiveerde en hands-on werkkracht die een goed loon zal krijgen. En je wilt ook niet zomaar kwaliteit leveren, want dat doet iedereen. Wat jij nodig hebt, is een eigen stem, een eigen tone-of-voice

Daarom is het goed om je schrijfkunsten aan te scherpen. Om eens stil te staan bij de woorden die je gebruikt. En waarom niet samen met een tiental collega’s? 

Het wordt sowieso een plezante bedoening. Want nee, ik hou niet zo van theorie afratelen. Voorbeelden die ik in mijn mailbox vond tonen je hoe je de theorie makkelijk toepast op je eigen teksten. Zodat je ze zelf kunt laten sprankelen. Wedden dat je versteld zult staan van wat je kan bereiken met enkele simpele tips & tricks?

Interesse in een schrijfworkshop in jouw bedrijf
 

Praktische info
  • 1 dag opleiding bij jou op kantoor
  • Maximaal 10 personen
  • €778 exclusief btw en verplaatsingskosten
Boek nu