top of page
IMG_20210309_160824.jpg

Copy voor gepassioneerde ondernemers

Leef jij voluit voor jouw eigen zaak? Wil je graag nieuwe stappen zetten met jouw onderneming? En besef je dat communicatie hierbij een belangrijke rol speelt?

Super! Dat is een eerste stap in de goeie richting!

Je vertelt wellicht al honderduit tegen iedereen hoe je het ziet, maar als je moet schrijven, dan kom het niet. Herkenbaar? 

Ik help je graag op weg

Content verbindt gepassioneerde ondernemingen met hun doelgroep. Door de juiste woorden. Voor een nog betere connectie en nog kwalitatievere samenwerkingen.

Waarom zou jij beroep willen doen op een copywriter?

Omdat jij je dan ten volle kan concentreren op dat wat jij het liefste doet. Geef jouw communicatie uit handen. Niet enkel omdat het kan. Maar omdat het jou tijd bezorgt. Tijd en energie voor dat waar jij oprecht gelukkig van wordt.

  • Investeer de tijd die je hebt in jouw passie.

  • Kies enkel nog voor teksten die jouw passie ten volle weerspiegelen.  

  • Ga voor één brainstorm met een gepassioneerde copywriter in plaats van eindeloze brainstormsessies met jezelf.

Ik duik in de wereld van jou en jouw klant zodat we met de juiste woorden het verschil kunnen maken. De schat aan informatie die ik opdoe tijdens het hele proces vormt voortaan de basis van jouw communicatie. Zo publiceer jij binnenkort enkel nog sprankelende teksten. Teksten die jouw passie uitademen. Voor nog meer impact.

DSC_0472.JPG
DSC02308.jpg

Wat kan je verwachten?

  • Een gezellige babbel bij wijze van kennismaking. Dat kan bij mij thuis of bij jou op kantoor als dat voor jou beter uitkomt.

  • Een diepgaande briefing waarbij ik een spervuur aan vragen op je africht. Enkel met voldoende info kan ik teksten schrijven die voor jou en jouw doelgroep het verschil maken.

  • Maximaal 3 feedbackmomenten. Hierin kan je me laten weten wat je goed vindt, waar nog aan gesleuteld moet worden ... Uiteraard hoeft dit niet, maar ik apprecieer jouw eerlijkheid. In the end wil ik een contente klant ;)

  • Een kant-en klare excel of een afgewerkt Word-document. Ik hoor het graag van jou. Wat je vooral krijgt is een sprankelende tekst in het format dat jij wenst.

  • Een luisterend oor. Want ja, mijn taak eindigt niet noodzakelijk als jouw tekst werd geschreven. Je kan me steeds contacteren voor feedback, vragen, bedenkingen. Omdat ik vind dat lokale ondernemers elkaar moeten steunen.

Je kan deze aanpak verwachten voor elke soort tekst en voor elk type opdracht. Als het nu gaat over een nieuwe tekst, herwerkte content of een volledig out of the box project.

Ben je benieuwd wat de prijs is voor teksten die jouw passie uitademen?

Stuur een mailtje naar hello@contentcounts.org, dan bezorg ik jou een offerte.

Hoe lang duurt het voor je met mijn project aan de slag gaat?

Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van jouw project en van mijn agenda. Bel me gerust eens op dan kijken we wat er haalbaar is. Je kan me bereiken op het nummer 0479842965.

Is een copywriter iets voor mij?

Een copywriter is interessant voor iedereen die efficiënter en beter wil communiceren.

 

Ben je een zelfstandige ondernemer in bij-of hoofdberoep? Ben je eigenaar van een grote onderneming? Of werk je als sales-of marketingmedewerker in een bedrijf?

Als je op zoek bent naar nog straffere content en sprankelende teksten ben je hier aan het juiste adres.

Jonge ondernemers
DSC02295.jpg

HULP NODIG BIJ JOUW COPY?

Vul dan even onderstaand formuliertje in. 

Bedankt voor jouw interesse! Ik contacteer je binnenkort voor een eerste kennismaking. Enthousiaste groeten, Eveline

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Wie ben ik?

Ik ben Eveline. Language lover en communicatiespecialist. Al jaren help ik ondernemingen met het opstellen van teksten. Omdat ik ervan overtuigd ben dat de juiste woorden wel degelijk het verschil maken.

Tot binnenkort?

Dieter Bonte - CCO bij Decupere & Partners

Content geeft telkens een leuke, frisse twist aan relatief zware teksten. Eveline integreert bovendien onze bedrijfscultuur in elke tekst zodat de lezer voeling krijgt met de waarden van Decupere & Partners.

Logo transparante achtergrond.png
bottom of page