top of page
IMG_20210309_160824.jpg

Copy voor bedrijven met een missie

Kunt u ook urenlang vertellen over uw passie? Wilt u het verschil maken voor uw klanten? Maar stroomt het niet als u uw boodschap wilt neerpennen?

Ik help u graag op weg

Content verbindt gepassioneerde ondernemingen met hun doelgroep. Door de juiste woorden. Voor een nog betere connectie en nog kwalitatievere samenwerkingen.

Waarom zou u beroep willen doen op een copywriter?

Omdat u zich dan ten volle kan concentreren op dat wat u het beste doet. Geef uw communicatie uit handen. Niet enkel omdat het kan. Maar omdat het u tijd bezorgt. Tijd en energie voor dat waar u in uitblinkt.

  • Investeer de tijd die u hebt in uw passie.

  • Kies enkel nog voor teksten die uw passie ten volle weerspiegelen.  

  • Ga voor één brainstorm met een gepassioneerde copywriter in plaats van eindeloze brainstormsessies met uzelf.

Ik duik in de wereld van u en uw klant zodat we met de juiste woorden het verschil kunnen maken. De schat aan informatie die ik opdoe tijdens het hele proces vormt voortaan de basis van uw communicatie.

 

Zo stuurt u binnenkort enkel nog sprankelende teksten de wereld in. Teksten die uw passie uitademen. Voor nog meer impact.

DSC_0472.JPG
DSC02308.jpg

Wat kunt u verwachten?

  • Een aangename babbel bij wijze van kennismaking. Dat kan bij mij thuis of bij u op kantoor als dat voor u makkelijker is.

  • Een diepgaande briefing waarbij ik een spervuur aan vragen op u africht. Enkel met voldoende info kan ik teksten schrijven die voor u en uw doelgroep het verschil maken.

  • Maximaal 3 feedbackmomenten. Hierin kunt u me laten weten wat u goed vindt, waar nog aan gesleuteld moet worden ... Uiteraard hoeft dit niet, maar ik apprecieer uw eerlijkheid.

  • Een kant-en klare excel of een afgewerkt Word-document. Ik hoor het graag van u. Wat u sowieso krijgt is een sprankelende tekst in het format dat u wenst.

  • Een klankbord. Want ja, mijn taak eindigt niet noodzakelijk als uw tekst werd geschreven. U kunt me steeds contacteren voor feedback, vragen, bedenkingen. Omdat ik vind dat ondernemers elkaar moeten steunen.

U kunt u aan deze werkwijze verwachten voor elke soort tekst en voor elk type opdracht. Als het nu gaat over een nieuwe tekst, herwerkte content of een volledig out of the box copy project.

Bent u benieuwd naar de prijs voor teksten die uw passie uitademen?

Stuur een mailtje naar hello@contentcounts.org, dan bezorg ik u een offerte.

Hoe lang duurt het voor u met mijn project aan de slag gaat?

Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van uw project en van mijn agenda. Bel me gerust eens op dan kijken we wat er haalbaar is. U kunt me bereiken op het nummer 0479 84 29 65.

Is een copywriter iets voor mij?

Een copywriter is interessant voor iedereen die efficiënter en beter wil communiceren.

 

Werkt u in een kleine, middelgrote of grote onderneming? Bent u actief in de sales of in de marketing? Of bent u bedrijfsleider?

Als u op zoek bent naar nog straffere content en sprankelende teksten bent u hier aan het juiste adres.

Jonge ondernemers
DSC02295.jpg

HULP NODIG BIJ UW COPY?

Vul dan even onderstaand formuliertje in. 

Bedankt voor uw interesse! Ik contacteer u binnenkort voor een eerste kennismaking. Enthousiaste groeten, Eveline

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Wie ben ik?

Ik ben Eveline. Language lover en communicatiespecialist. Al jaren help ik ondernemingen met het opstellen van teksten. Omdat ik ervan overtuigd ben dat de juiste woorden wel degelijk het verschil maken.

Tot binnenkort?

Dieter Bonte - CCO bij Decupere & Partners

Content geeft telkens een leuke, frisse twist aan relatief zware teksten. Eveline integreert bovendien onze bedrijfscultuur in elke tekst zodat de lezer voeling krijgt met de waarden van Decupere & Partners.

Logo transparante achtergrond.png
bottom of page