top of page
IMG_20221118_151249.jpg

Sprankelende teksten voor bedrijven 

Is uw bedrijf in volle groei? Beseft u hoe belangrijk communicatie hierbij is? Maar vindt u de juiste woorden niet om uw medewerkers, klanten of potentiële klanten aan te spreken? Of kunt u uw boodschap wel neerpennen maar bent u niet zeker of u met uw tekst het verschil zult maken?

Ik help u graag op weg

Content verbindt gepassioneerde ondernemingen met hun doelgroep. Door de juiste woorden. Voor een nog betere connectie en nog kwalitatievere samenwerkingen.

Wat levert de opleiding Sprankelende content: vooral niet in 1, 2, 3 op?

Tijdens deze schrijftraining nemen we een duik in de wereld van uw doelgroep. Het maakt niet uit of dit uw medewerkers, klanten of andere partners zijn. Door even stil te staan bij wat hen bezighoudt, krijgt u een beter inzicht in uw doelgroep. U begrijpt waar ze naar verlangen, waar ze mee worstelen en u leert verwoorden hoe uw producten of diensten een antwoord bieden op hun vragen. Dit laatste doet u aan de hand van enkele heel concrete schrijftips.

De schat aan informatie die u hier opdoet, zal voortaan de basis vormen van uw communicatie. Zo schrijft u binnenkort zelf sprankelende teksten. Voor nog meer impact.

U zult teksten trouwens op een andere manier bekijken. Moeitelozer. Met een glimlach. 

DSC_0472.JPG
IMG_20221112_141143.jpg

Wat kunt u verwachten?

 • Een opleiding van 1 dag van 9u tot 16u

  • Leer uw doelgroep écht kennen

  • Basisprincipes van copywriting

  • Aan de slag met eigen teksten

 • Een content en communicatie board met thema’s en woorden die uw doelgroep triggeren.

 • Een werkboek en praktische sheet waarmee u voortaan aan de slag kunt bij het opstellen van nieuwe teksten.

 • Een analyse en feedback op één van uw communicatietools. Denk hierbij aan een mailing, een brochure, webteksten … Deze breng ik voor u mee tijdens de schrijftraining zodat u of uw medewerkers er meteen mee aan de slag kunnen.

 • Na de opleiding kunt u mij de herwerkte versie van uw tekst bezorgen. Die wordt dan nog eens nagelezen en aangepast waar nodig.

Wat kost de opleiding?

Laat 10 medewerkers deze schrijftraining bij u op kantoor volgen voor 1750 euro exclusief BTW. 

Wanneer gaat deze schrijftraining door?

Dat kan in theorie elke woensdag of vrijdag. Neem contact met me op en ontdek wanneer het voor u past. Dat kan telefonisch op het nummer 0479 84 29 65 of met een mailtje naar hello@contentcounts.org

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

 • Voor verkopers

 • Voor marketingmedewerkers

 • Voor bedrijfsleiders en andere leidinggevenden

Kortom: voor iedereen binnen uw onderneming die efficiënter en beter wil communiceren. Om de kwaliteit van de schrijftraining te garanderen raad ik aan maximaal 10 personen tegelijk de opleiding te laten volgen.

Jonge ondernemers
DSC02295.jpg

BOEK NU UW SCHRIJFTRAINING

En schrijf binnenkort enkel nog sprankelende teksten. Voor meer impact op uw doelgroep.

Bedankt voor uw interesse! Ik contacteer u binnenkort zodat we een datum voor de schrijftraining in uw onderneming kunnen vastleggen. Enthousiaste groeten, Eveline

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

Wie ben ik?

Ik ben Eveline. Language lover en communicatiespecialist. Al jaren help ik ondernemingen met het opstellen van teksten. Omdat ik ervan overtuigd ben dat de juiste woorden wel degelijk het verschil maken.

Tot binnenkort?

Dieter Bonte - CCO bij Decupere & Partners

De opleiding 'sprankelende content, zeker niet in 1 2 3' is een aanrader voor wie op een professionele manier wenst te communiceren met haar/zijn doelpubliek.

In het verleden ook al samengewerkt met Eveline en ook dit was een heel aangename en spontane manier van samenwerken.

Ik ben alvast fan van Content!

Logo transparante achtergrond.png
bottom of page